Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aderezo
- 25 g de hojas de albahaca fresca
- 1 chile jalapeño, sin semillas
- 15 g de vinagre de manzana
- 15 g aceite de oliva
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta molida
Fajitas de res
- 400 g de bistec de res, en tiras (aprox. 5 cm)
- 5 g de sal, o al gusto
- 50 g de aceite
- ½ cdita de pimienta molida
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cdita cebolla en polvo
Verduras salteadas
- 250 g de cebolla, en gajos
- 200 g de zanahorias, en bastones (aprox. 5 cm x 1 cm)
- 100 g de pimientos, en tiras (aprox. 5 cm x 5 mm)
- 100 g de chícharos congelados
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 lechuga sangría, en trozos, lavada y desinfectada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1358 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces en salsa verde TM6
45 Min
Bisteces a la mexicana
30 Min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 Min
Carne de res a la jardinera
40 dk
Alambre de pescado
35 dk
Salpicón de res
1sa
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 dk
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 Min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1sa
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Salpicón de pollo
25 Min
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min