Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aderezo
- 25 g de hojas de albahaca fresca
- 1 chile jalapeño, sin semillas
- 15 g de vinagre de manzana
- 15 g aceite de oliva
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta molida
Fajitas de res
- 400 g de bistec de res, en tiras (aprox. 5 cm)
- 5 g de sal, o al gusto
- 50 g de aceite
- ½ cdita de pimienta molida
- ½ cdita de ajo en polvo
- 1 cdita cebolla en polvo
Verduras salteadas
- 250 g de cebolla, en gajos
- 200 g de zanahorias, en bastones (aprox. 5 cm x 1 cm)
- 100 g de pimientos, en tiras (aprox. 5 cm x 5 mm)
- 100 g de chícharos congelados
- 5 g de sal fina, o al gusto
- 1 cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1 lechuga sangría, en trozos, lavada y desinfectada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1358 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1018 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces a la mexicana
30 min
Carne de res a la jardinera
40min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Picadillo con rajas
25min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Bisteces para dos TM6
35min
Salpicón de pollo
25min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Salpicón de pollo
25min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min