Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 120 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 10 g de levadura prensada fresca
- 230 g de harina
Salsa
- 1 jitomate, maduro
- 10 g de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de orégano seco
Cubierta
- 200 g de mozzarella fresco, rebanado
- 100 g de jitomate deshidratado en aceite, escurrido, en mitades
- 30 g de aceitunas negras deshuesadas
- 20 g de arúgula
- 50 g de queso parmesano, en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2167 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Campesina
2h 10 min.
Roles de canela con glaseado
2 godz. 30 min
Shortcake de fresa
1h 30min
Panqué de plátano
2h 15min
Galletas con chispas de chocolate
50min
Brownies a la Mexicana
40min
Pizza de Nápoles
1h
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Pescado a la talla
40min
Yakimeshi vegetariano
35min
Gohan
45 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min