Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g lentilhas verdes
- 1200 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 2 robalos pequenos (900 g aprox.)
- 80 g chalota
- 2 dentes de alho
- 20 g manteiga
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 15 g aneto, só as folhas
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 6411.2 kJ / 1532.3 kcal
- Eiwitten
- 229.5 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 1955.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min
Refeição completa para 4: Creme de legumes e frango com ervilhas, feijão-verde, cenouras e ovos escalfados
1h
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 min
Cavala a vapor com esmagada de grão
40 min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 min
Dourada ao vapor com salada de batata
35 min
Creme de couve-flor, Frango com legumes e Fruta ao vapor
50 min
Robalos com feijão-verde
30 min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 min
Salmão a vapor com molho agridoce
40 min
Creme de legumes, Filetes com arroz de tomate e abóbora e Crumble de maçã e pera
1h