Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 1380 g Wasser
- 170 g Roggenmehl Type 1150
- 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Bearbeiten
- 30 g Weißweinessig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 15 g Salz
- 2000 g Kasseler, ohne Knochen
- 10 Prisen Muskat
- 8 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4042 kJ / 966 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1h 30min
Hütten-Burger
1h
Brot-Leberkäse-Auflauf
1h
Böhmische Knödel
1h
Sauerbraten
72u.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Dinnete
2h
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1h
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min