Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Walnüsse, ohne Schale
- 1380 g Wasser
- 170 g Roggenmehl Type 1150
- 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
- Öl zum Bearbeiten
- 30 g Weißweinessig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 15 g Salz
- 2000 g Kasseler, ohne Knochen
- 10 Prisen Muskat
- 8 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4042 kJ / 966 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Currysauce
40 min
Gebackene Schweinefilets im Kaffeemantel mit Kartoffelrösti
50 min
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 Std. 30 Min
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Glasierte Apfel-Spareribs
2 godz. 30 min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1 godz.
Hackbraten Königsberger Art
1 godz. 15 min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2hod. 55min
Sauerbraten
72 godz.