Kasseler im Brotteig
TM6 TM5

Kasseler im Brotteig

4.5 (37 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g Walnüsse, ohne Schale
  • 1380 g Wasser
  • 170 g Roggenmehl Type 1150
  • 700 g Weizenmehl Type 1050 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • Öl zum Bearbeiten
  • 30 g Weißweinessig
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 15 g Salz
  • 2000 g Kasseler, ohne Knochen
  • 10 Prisen Muskat
  • 8 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
4042 kJ / 966 kcal
Eiwitten
57 g
Koolhydraten
78 g
Vetten
44 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten