Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de agua mineral
- 500 g de harina de espelta integral
- 100 g de harina de centeno integral
-
1
sobre de levadura de panadería deshidratada
of 20 g de levadura prensada fresca desmenuzada - 7 g de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 539 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 221.7 mg
Alternatieve recepten
Galletas integrales de miel
1h
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Pan de espelta
2h 20min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Pan integral al vapor
2h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2h 15min
Panecillos integrales con nueces y muesli
40min
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Hogaza integral
5h
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
8 Std. 10 Min
Pan integral con muesli
4h