Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cobertura
- 200 g de tomates cherry cortados por la mitad
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 cucharaditas de orégano seco
- 4 - 6 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
Masa
- 300 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para la bandeja)
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 689 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3.34 g
- Koolhydraten
- 21.98 g
- Vetten
- 4.57 g
- Vezels
- 1.31 g
Alternatieve recepten
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3h 20min
Focaccia rellena
4h 20min
Panecillos de aceite
1h 25min
Coca de llanda
40min
Coca de verduras
40min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Tarta flambeada alsaciana
1 godz. 5 min
Focaccinas
3h 30min
Focaccia de Puglia
1h
Focaccia de aceitunas negras
1h 35 min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min