Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g amêndoa c/ pele
- 50 g sementes de abóbora
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 15 g coentros
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 400 g abóbora cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 150 g couve-de-bruxelas cortadas em pedaços
- 350 g tomate em pedaços
- 700 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 747.2 kJ / 178.6 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 426.3 mg
Alternatieve recepten
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 min
Sopa antiga de alho
1h 10min
Creme de agrião e ervilhas
45 min
Creme de alho
1h 10min
Sopa de alho
1h 10min
Creme de abóbora e tomate
35 min
Creme de feijão-branco
30 min
Sopa de feijão-branco
25min
Creme de canónigos
25min
Creme de curgete e abóbora
50 min