Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite
- 750 g de carne de ternera (aguja, morcillo o espaldilla) en trozos de 2x3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 3 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- 500 g de cerveza
- 70 g de tomate concentrado
- 100 g de kétchup
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 26.98 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 7.53 g
- Vezels
- 0.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco a la milanesa
1 Std. 10 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Ternera al chilindrón con cuscús
45 Min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45 Min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Estofado de ternera con tortellini
1 Std.
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Pollo a la cazadora
40 Min
Pollo especiado al tequila
50 Min
Pollo con pimentón y crème fraîche
45 Min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9 Std.