Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g smalcu, wieprzowego, pokrojonego na kawałki
- 300 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 280 - 300 g nóg z kaczki (2 szt.), ze skórą, bez kości, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 600 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 1 liść laurowy, suszony
-
1
łyżeczka ziaren pieprzu czerwonego
of ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego - 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 2 łyżki brandy (optioneel)
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 15227.7 kJ / 3639.5 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 373.2 g
- Verzadigd vet
- 135.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 2629.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kiełbasa słoikowa
26 godz. 30 min
Solanka z mięsem
2 Std.
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 godz. 45 min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8 Std. 50 Min
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8 godz. 35 min
Balotyna z kaczki
2h 45min
Pasztet
3 Std.
Pâté z kurzych wątróbek
3 godz. 30 min
Policzki wieprzowe (sous-vide) w czerwonym winie (z osłoną noża miksującego)
8h 45min
Pasztet babci Uli
8 Std. 50 Min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2 Std. 15 Min
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min