Apparaten en Accessoires
Rotweinstollen
Voorbereiding 40min
Totaal 48u.
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Sultaninen250 g
-
Rotwein150 g
-
Zitronat70 g
-
Orangeat70 g
-
Mandeln200 g
-
Milch80 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker20 g
-
Ei1
-
Salz½ TL
-
Butter in Stücken250 g
-
Zimt½ TL
-
Nelken, gemahlen1 Msp.
-
Kardamom, gemahlen1 Msp.
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Wasser zum Bestreichen
-
Puderzucker4 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
5 g
Calorieën
1235 kJ /
295 kcal
Vetten
16 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Stollen
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Eierlikörkuchen
1u. 10min
Kaffeegugelhupfe
1u. 30min
Omas Teestollen
1u. 40min
Badische Apfeltorte
1u. 40min
Marmorierter Eierlikörkuchen
1u. 15min
Cranberry-Orangen-Plätzchen
50min
Quarkstollen
1u. 10min
Quark-Nuss-Stollen
2u. 30min
Pflaumen-Quark-Stollen
12u.
Christstollen
12u.
Christstollen, klassisch
4u.
Dinkel-Walnuss-Stollen
27u.