Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Voeding
- per 3 porciones
- Calorieën
- 2302 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqué de plátano y ajonjolí negro
1 Std. 20 Min
Salpicón de conejo
1h 30min
Trenza de salmón
2 Std. 20 Min
Muslitos de pollo tropical con tostadas hawaianas (estilo Huli Huli)
3 Std. 40 Min
Chile relleno de mariscos
1h 30min
Calzones
1h 30min
Sopa de calamar a la paprika con crutones TM6
5 Std. 45 Min
Sopa fría de coliflor
5h
Pollo Navideño
2 godz. 10 min
Malteada de Vainilla, Plátano y Café
5 min
Sopa de chícharo
1h 30min
Malteada de mantequilla de maní
15 Min