Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para servir
-
100
g de moronga, entera, con cortes finos a lo largo
of 100 g de chorizo, maduro - 230 g de acelgas, frescas, cortadas en juliana muy fina
- 400 g de papas, en trozos
- 300 g de calabacita, en trozos
- 2 cdas de sal gruesa
- 1 cucharada de pimienta negra molida
- 850 g de agua
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 895 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de arroz
1h
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Arroz al horno con calabacita y queso
50min
Mini pizzas de berenjena
55 Min
Verduras rellenas
1h 20min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50min
Hojaldre de romeritos
2h
Crema de ejote
30min
Pastel Frangipane
1h 45min
Polpettone
1h 10min
Sopa de cilantro
1h 20min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min