Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g salsa, só as folhas
- 500 g miolo de vieira
- Flor de sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g azeite
- 500 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g vinho do Porto
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo caldo de galinha - 400 g água
- 300 g espargos brancos limpos cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g crème-fraîche
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1249.7 kJ / 298.7 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1101.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de castanha e caril
50min
Vichyssoise de espargos
40min
Creme de cogumelos
20min
Sopa de abacate e bacon
1h
Creme de cogumelos
1h 20 min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Creme de cogumelos
30min
Bisque de marisco
45min
Creme de brócolos e espinafres com ovo escalfado
1h
Creme de espargos verdes
50min
Aveludado de cebola e tomilho
40min
Vichyssoise de agrião
35min