Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g de almejas frescas
-
1
cucharada de sal gorda
of 2 cucharaditas de sal - 3 - 4 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de calamares frescos limpios y en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de colorante amarillo (optioneel)
- 700 g de fumet de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de arroz de grano redondo
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 gambones crudos enteros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1798 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 822.7 mg
Alternatieve recepten
Risotto de calamares y langostinos
1 Std.
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 godz. 25 min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Fideuá de mariscos
45 Min
Paella mixta rústica
1 Std.
Paella mixta (HESTAN CUE)
40 Min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Paella de pollo y marisco XXL
1 Std.
Paella del senyoret
1 Std. 30 Min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min