![Fondant Fondant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50274D81-9FCC-4976-804A-25DCDAF4070A/Derivates/6FA02899-D92A-49A6-9448-00F3FAC83BC4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fondant
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting (see Tips)
Colouring fondant
- natural food colouring of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 12442 kJ / 2962 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 0.04 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 185.3 mg
Alternatieve recepten
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Royal icing (sugar glaze)
5 Min
Icing sugar
10 Min
Buttercream icing
10 Min
Buttercream icing
5 Min
Glacé icing
5 Min
Strawberry and rose water macarons
2h 50 min
Royal icing
5 Min
Salted caramels
4h 40 min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Simple butter biscuits
3 Std. 20 Min
Chocolate ganache
20 Min