Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 193.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta
5h 30min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Éclair all'arancia
7h
Formaggella alle erbe
4h 20min
Burro alle nocciole
1sa 30 dk
Burro Montpellier
Geen beoordelingen
Ceviche di salmone
48h 15min
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35min
Caciotta fresca piccante
8u.
Cheesecake polacca
1sa 30 dk
Pesche al forno ricoperte di meringa
45 dk
Formaggio fresco
9 godz. 45 min