Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 193.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese
10 min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Panini venostani
3hod.
Yogurt fresco ai mirtilli
15 godz. 45 min
Salsa aioli
10 min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 godz. 20 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Budino al caffè e arancia
1 godz. 55 min
Salsa ai capperi
10 min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Tempura di verdure
25 min
Crema all'aglio
50 Min