Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 193.3 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté di olive
10min
Gelato agrodolce al cetriolo
8h 20min
Torrone morbido
6h 20 min
Millefoglie veloce
3h 50min
Dado di carne
45 Min
Maionese
10min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Burro ai gamberi
2h 35min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Burro
40 Min
Bianco e nero con noci e miele
3h 20min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min