Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1973 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Butterbredele
2 Std. 30 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Bredele
12h 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Streusel
2h
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Kaiserschmarrn (crêpe sucrée aux raisins secs)
35 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.