Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele, und etwas mehr, abgezupft, zum Garnieren
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischoten, frisch, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 3 EL Öl
- 400 g Garnelen, roh, geschält, küchenfertig, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 EL Tomatenmark
- 200 g Kokosmilch, ungesüßt
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Linguine
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Scheiben
- 2 EL Limettensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2777 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1179 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischcurry
45 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Safran-Hühnchen-Penne
35 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 Min
Garnelen Curry
30 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Garnelencurry
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 Min