Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Hähnchenbrustfilet, in Stücken (2 x 2 cm )
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 ½ TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 80 g Manchego Käse, alt, in Stücken
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 6 Zweige Thymian, davon 4 Zweige abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli)
- 50 g Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Geflügelbrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2435 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Zucchini und Speck
35 dk
Hackfleischrisotto
40 dk
Weiße Bolognese
1sa 30 dk
Risotto milanese
35 dk
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 Min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30 Min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 godz. 20 min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45 Min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35 dk
Risotto alla Milanese
35 dk
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45 Min
Mais-Risotto
35 dk