Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g di panela (formaggio fresco messicano)a pezzi
of 200 g di ricotta stagionata - 300 g di cipolla bianca in quarti
- 500 g di pomodori a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 dadi per brodo (dose per 0,5 l)
- 1000 g di filetti di petto di pollo, senza pelle, a pezzi
- 30 g di chipotle (peperoncino messicano affumicato), in salsa adobo
- 2 foglie di alloro secche
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 18 di tostadas messicane (tortillas fritte)
- 250 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burrito di pollo con salsa chipotle
40 min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5h 50 min
Burrito
1h 30min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35 Min
Chili con carne
1h 20 min
Scrambled eggs sottovuoto
40 min
Marinatura al Whisky
15 Min
Enchiladas
1h 10min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min
Nachos
1h