Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fruits rouges
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
-
300
g de fruits rouges frais variés
of 300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Crème fouettée au basilic
2 godz. 10 min
Minipavlovas
3h 45min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Choux chantilly au clou de girofle
1 godz. 25 min
Trifle aux fraises
15 Min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40 min
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
1h