Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le coulis de fruits rouges
- 100 g d'eau
- 70 g de sucre en poudre
-
300
g de fruits rouges frais variés
of 300 g de fruits rouges surgelés variés
La crème fouettée
- 50 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille (les graines seulement)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1370 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Crème fouettée aux mûres
15min
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min