Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Crumble pomme-poire à l'huile de coco
1 Std. 20 Min
Crumble pomme, mangue et canneberge
45 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Crumble pommes-framboises-coco
1 godz. 5 min
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50 min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35 min
Crumble de fruits aux graines de courge
1h
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45 min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1h 10min