![Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot Crumble pommes-sarrasin, glace au lait ribot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d8f5d249-12fe-4393-b035-1d0e53359937/Derivates/22ad5e2a-f1ce-4a10-8817-a688d6b2db46.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2110 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45 Min
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2 Std.
Far breton aux pruneaux
1hod. 10min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1hod. 10min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1 godz. 30 min
Perles du Japon à la grenade
30min
Riz au lait de riz
35 min
Crumble poire-chocolat
55min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2hod. 30min