Compatibele versies
Mousse de chocolate al aceite de oliva y carpaccio de piña
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hojas de gelatina
- 250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de aceite de oliva
- 30 g de licor de naranja
- 3 huevos
- 90 g de azúcar
- ½ piña fresca en láminas finísimas
- 20 rebanadas de pan chapata muy finas y tostadas en el horno
- sal en escamas
- pimienta negra recién molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1989 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema catalana
40 min
Tarta de chocolate
40 min
Mousse de café
3 Std. 15 Min
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 Std. 15 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Soufflés de chocolate
45 min
Crêpes de chocolate con compota de frambuesas y manzana
1 godz. 30 min
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Crema fría de tomate y albahaca
5 min
Marquesa de chocolate
2h 45 min