Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de piloncillo, en trozos
- 35 g de flor de jamaica
- 3 tamarindos, sin cáscara
- 3 ramas de canela
- 3 clavos de olor
- 1600 g de agua
- 100 g de guayabas, cortadas en cubos pequeños
- 100 g de tejocotes, cortados por la mitad y sin hueso
- 1 manzana tipo gala, descorazonada y cortada en cubos pequeños
- 1 caña de azúcar, pelada y cortada en 10 tiritas
- Voeding
- per 1 taza
- Calorieën
- 420 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pozole Blanco
1h
Horchata de avena
10min
Chilaquiles divorciados
1h
Torta de chilaquiles de la Condesa
35min
Enfrijoladas
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Agua de Horchata
10min
Caldo de camarón
40min
Chilaquiles rojos
25min
Agua de Guayaba con jamaica
15 Min
Esquites de feria
25min