Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate, cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa, (las hojas de la planta de maíz)
of 10 hojas de maíz para tamal, tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1042 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo de camarón
40 min
Tamales oaxaqueños
2 Std.
Pozole Verde
1 Std. 20 Min
Mixiote de pollo
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
25min
Caldo de camarón
25min
Mole de olla
35 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Mole de olla vegetariano
1 godz.