Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de cebolla morada, en mitades
- 80 g de tocino ahumado en cubos
-
1
cucharadita colmada de concentrado de caldo de pollo
of 1 cubo de caldo de pollo, desmoronado - 1 cda de hierbas de Provenza secas
- 200 g de vino tinto
- 100 g de agua
- 500 g de papas harinosas, con cáscara, en cubos (3 cm )
- 4 - 5 muslos de pollo sin piel (aprox. 550 g)
- 250 g de hongos frescos, en cuartos
- hojas de perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3468.8 kJ / 829.1 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 51.9 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 335.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de res
1h 40min
Pollo alla cacciatora
1h 20 min
Pollo en salsa de almendras
2h
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5hod. 30min
Aguacates rellenos de jaiba
1h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min
Lonche de frittata con chorizo
40min
Cordero con costra a la italiana
5h
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15 min
Estofado de pescado
1h 10min
Baguette con salsa de ternera y hierbas
40min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min