Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 125 g di zucchero
- 250 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 665 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paste di meliga (paste ad'melia)
40min
Bonèt
2h
Pandolce genovese
1h 30min
Brandacujun
45min
Focaccia al formaggio
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Panissa
45min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Crumiri
1h 30min
Buridda alla ligure
55min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min