Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
- 10 g di lievito in polvere per dolci
- 125 g di zucchero
- 250 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di vino dolce tipo vermut o Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 665 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Amor polenta
1h 5 min
Pandolce genovese
1h 30min
Zaleti
1h
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Patè alle castagne in crosta
10h
Finanzieri alle olive taggiasche (per 2 persone)
40min
Torta Donizetti
1h
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Buridda alla ligure
55min
Brandacujun
45min
Torta langotta di Luca Montersino
1h 15min
Pan meino (Pan de mej)
50min