Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g de riz gluant
La sauce coco (le jour même)
- 200 g de crème de coco
- 150 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
Le riz (le jour même)
- 500 g d'eau
- 500 g de lait de coco
- 2 mangues mûres, émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3722 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 111 g
- Vetten
- 43.5 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Chaï latte
15min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon à la grenade
30 min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45min
Bœuf au tamarin et riz gluant
8h 10min
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7h
Perles du Japon, coco et framboises
25min
Soupe de poulet à la citronnelle
35min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Curry vert de cabillaud
50min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min