Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 6 Eier (Kl. M), zimmerwarm
- 350 g Mehl
- 4 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 40 g Kakao
- 1 TL Zimt
- 300 g Milch
- 600 g Zwetschgen, klein, entsteint, halbiert
- 2 Eigelb
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Speisestärke
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 350 g Butter, kalt, in Stücken
- 150 g Naturjoghurt (3,8 % Fett)
- 200 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 200 g Vollmilch-Kuvertüre, in Stücken
- 100 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1826 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Schnitte
2 godz. 30 min
Donauwellen
2 godz. 30 min
Bienenstich
3 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Rhabarber-Käsekuchen
7h 30min
Beerenfrucht-Bienenstich
6 godz. 30 min
Birnen-Obersschnitten
1 Std. 30 Min
Aprikosen-Bienenstich
5 Std.
Mascarpone-Apfel-Torte
6 Std.
Orangen-Schokoladen-Torte
3h 40min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Apfel-Käsekuchen
1h 40min