Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gefüllte Hähnchenbrust
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Blattpetersilie
- 15 g Minze
- 1 EL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält
- 200 g Ricotta, gekühlt
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 6 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut
Tomatenrisotto
- 1 Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g glatte Petersilie
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 200 g reife Tomaten, geviertelt
- 60 g trockener Weißwein
- 500 g Wasser
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2392 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1 godz.
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Hähnchen mit Avocadosalsa
50 min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1 godz.
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40min
Nuss-Möhren-Hähnchen
1 godz.
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 min
Spanischer Risotto
40min
Hackfleischrisotto
40min