Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g shallots, cut into halves
- 20 g olive oil
-
450
g broad beans, fresh
of 450 g broad beans, frozen - 200 g courgettes, diced
- 200 g tomatoes, diced
- 600 g water
- 5 fresh mint leaves
- 5 fresh coriander leaves
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1 Std. 5 Min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Tarragon Chicken Quiche
1 Std. 25 Min
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1sa
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 dk
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min