Compatibele versies
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de aceite de oliva
- 1250 g de aguja de ternera en trozos (3-4 cm), salpimentada
- 200 g de cebolla en cuartos
- 200 g de zanahoria en rodajas (1 cm)
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cabeza de ajos
- 8 clavos
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
- 1 pastilla de caldo de carne (desmenuzada)
- 300 g de vino tinto
- 100 g de agua
- 500 g de patatas en rodajas de 1 cm (con o sin piel)
- 20 g de mantequilla
- 2 pellizcos de ajo en polvo
- 2 pellizcos de hierbas secas variadas
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2271 kJ / 543 kcal
- Eiwitten
- 43.24 g
- Koolhydraten
- 17.72 g
- Vetten
- 32.95 g
- Vezels
- 2.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Carne guisada con fantasmas de patata
1h 30min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min