Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g queijo da Ilha
- 10 g salsa
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 200 g curgete cortada em rodelas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35.7 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 420 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Omelete proteica
30min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Pudim de peixe-espada preto
40min
Bolo picante de ameixa
5h 30min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2h
Torta de atum e cogumelos com molho de tomate
1h
Batatinhas crocantes de amêndoa
2h
Caramelo Macchiato
15min
Tarte rápida com gorgonzola, pera e nozes - TM6
35 Min
Bolachas de aperitivo com Parmesão
50min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35 Min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min