Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g wody
- 20 g oleju
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 200 g sera ementaler, tartego (patrz wskazówka)
- 2 cebule, duże, pokrojone w cienkie plastry
- ½ płaskiej łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- oliwa z oliwek, do skropienia (10-15 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1522.4 kJ / 363.9 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 415.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cebulaki
1 Std. 5 Min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 Std. 10 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2 Std. 20 Min
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Pizza bianca z długodojrzewającą szynką i pomidorkami
1sa 30 dk
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50 Min
Pikantna pizza
1sa 30 dk
Podpłomyk cztery sery
55 Min
Pizza turecka Lahmacun
1 godz. 20 min
Quiche z resztkami serów
1 Std. 50 Min
Pizza salami z serowym brzegiem
1 Std. 50 Min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min