Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód z herbatników
- 100 g herbatników np. maślanych
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 1 szczypta soli
Gruszki z szafranem
- 300 g gruszek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
100
g wody
of 100 g białego wina - ½ łyżeczki kardamonu, mielonego
- 2 - 3 szczypty szafranu
- 1 - 2 łyżeczki brązowego cukru
Krem
- 250 g mleka
- 80 g cukru
- 1 opakowanie budyniu waniliowego w proszku (40 g)
- 300 g śmietany, 18% tłuszczu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1171.8 kJ / 279.9 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 164.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Deser z kaszy manny
20 Min
Deser twarogowy z mango
15min
Pudding migdałowy
30 Min
Jeżynowa panna cotta
4u. 10min
Trifle z rabarbarem
2h 45 min
Serniczki z wiśniami
45min
Trifle z truskawkami
1h 20min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 Std. 35 Min
Trifle wiśniowe z ciastkami cantuccini
3 godz. 50 min
Kokosowe miniserniczki
50 Min
Deser jogurtowy z kremem cytrynowym
50 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3u. 40min