Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g de agua
- 640 g de nopales, cortados en cubos pequeños
- 3 ½ cditas de sal gruesa
- 50 g de chile pasilla, sin semillas
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 6 hojas de epazote
- 30 g de cebolla
- 30 g de aceite vegetal
- 400 g de jitomate, cortado en cuartos
-
1500
g de fondo de verduras
of 1500 g de caldo de verduras, en tetrapack - 2 huevos, batidos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 395 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de nopales
45 Min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Sopa de flor de calabaza
35 min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Sopa de poro y papa
40 Min
Pancita de hongos
1 Std.
Sopa de setas
35 min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min