Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 g massa fresca tipo pappardelle
- 25 g queijo parmesão
- 150 g bacon em cubos
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 50 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g natas
- 5 g mostarda
- Cebolinho picado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fettuccini com tomate seco e cogumelos
1h
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45min
Tagliatelle com cogumelos e cebola
25min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 Std. 25 Min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35min
Risoto à carbonara
45min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de ervilhas e bacon
55min
Tagliatelle com salmão
35min
Linguine com molho de cogumelos e peru
50min