Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 120 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ Vanilleschote
- 4 Eigelb
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione
15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Eierlikörmousse
8h 30min
Rotweincreme
5 Std. 40 Min
Welfencreme (Welfenspeise)
2 Std. 30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Bayerische Creme
8h
Zabaglionelikör
20 λεπτ.
Erdbeermousse
4h 15min
Welfenspeise mit Trauben
2 Std. 30 Min
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6h 30 min.
Crème brûlée
6h