Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 120 g Zucker
- 1 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- ½ Vanilleschote
- 4 Eigelb
- 200 g Weißwein, trocken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Herrencreme
4h 25min
Rotweincreme
5 Std. 40 Min
Welfencreme (Welfenspeise)
2h 30min
Zabaglione
15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Eierlikör-Sabayon
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 godz. 30 min
Klassische Zabaglione
15min
Weinschaumsauce
30min