Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 94.9 mg
Alternatieve recepten
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free flour mix
10min