Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso parmesano
- 35 g de tuétano, sin hueso
- 220 g de cebolla
- 350 g arroz para risotto
- 60 g vino blanco
- ½ g de azafrán
-
750
g de caldo de res
of 750 g de agua - 40 g de mantequilla, al tiempo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 697 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2h 40min
Risotto con parmesano
30min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Pavlova
1h
Filete Wellington
14 Std.
Quenelles con salsa de berros
2 Std. 45 Min
Risotto con calabaza y tocino
25 Min
Risotto de calabacita
25 Min
Estofado de pescado
1h 10min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 Min
Risotto de alcachofa
25 Min