Compatibele versies
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
of 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
of 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 godz. 35 min
Parfait Piña Colada
1h 20min
Cassata siciliana
6 godz. 35 min
Mostarda di Bénichon
Geen beoordelingen
Bon bon di marzapane
1h 50min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Dacquoise ai lamponi
3h
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min