Compatibele versies
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
of 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
of 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Bavarese al frutto della passione
3 Std.
Semifreddo alle castagne
12h 15min
Burro agli anacardi
1 godz. 10 min
Bhaji alle cipolle
35min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 Std. 20 Min
Hakodate Style Ramen
14sa 20 dk
Nociata Sabina
1sa 30 dk
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2u. 20min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Semifreddo alla mela su crumble di biscotti
6h
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 godz. 30 min
L'originale salsa barbecue
2h 5 min