Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo, asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate, asado
- 150 g de cebolla, asada
- 3 dientes de ajo, asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales, cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero, limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote, remojadas
- tortillas de maíz, para acompañar
- frijoles cocidos, para acompañar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2116 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Atole de arroz de la esquina
35min
Empanadas de camarón de la Viga
45 Min
Mole Negro
2 Std.
Atole champurrado
20 Min
Caldo de camarón
40 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2u. 30min
Champurrado
25 分钟
Pipián rojo
1 Std.
Pambazos CDMX
2u. 30min
Atole de fresa
25 分钟
Mixiote de pollo
1 Std.