Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sablée
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
La crème aux pralines
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 350 g de pralines roses, concassées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2241 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 29.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Brioche aux pralines
8 godz. 35 min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3h 15min
Cervelle de canuts
12h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Saucisson brioché
2h 50min
Galette bressane
13h
Galette briochée aux pralines roses
7sa 25 dk
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min