Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
of 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 9.15 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 14.84 g
- Vezels
- 10.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto
30 menit
Risotto con boletus
30 menit
Arroz con tomate
30 menit
Tagliatelle con salsa de boletus
2 Std. 30 Min
Sopa de cebolla
1j 10 menit
Risotto con espárragos y chirlas
45 Min
Risotto a la milanesa
30 menit
Crema de boletus
1h 35min
Vichyssoise
2h 20min
Risotto integral de espárragos y puerros
1j
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25 menit
Garbanzos a la catalana
35 Min