Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de botarga
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 320 g de arroz de grano redondo
-
4
alcachofas frescas limpias y cortadas en rodajas finas
of 4 de alcachofas congeladas en cuartos cortadas en rodajas finas - 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de verduras caliente
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1776 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 9.15 g
- Koolhydraten
- 63.7 g
- Vetten
- 14.84 g
- Vezels
- 10.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos a la catalana
35min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1h 20 min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1h 10min
Risotto a la milanesa
30min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45min
Pappardelle con rúcula y requesón
1h
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Ravioli de requesón con salsa de berenjena
1h 30min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Risotto con boletus
30min