Compatibele versies
Menu com creme de legumes, frango com molho de mostarda e vegetais ao vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Creme de legumes e legumes ao Vapor
- 80 - 100 g cebola, cortada em metades
- 1 dente de alho (optioneel)
- 20 g azeite
- 700 g mix de vegetais (ex.: abobrinha, cenoura, espargo, pimentão, brocólis), cortados em pedaços
- 600 g água
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata
-
500
g peito de frango sem pele, cortado em fatias (5 cm x 2 cm)
of 500 g peito de peru, sem pele, cortado em fatias (5 cm x 2 cm) - 2 c. sopa de molho de soja
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- ½ c. chá de páprica doce em pó (optioneel)
-
20
g manteiga (optioneel)
of 1 c. sopa de creme de leite (optioneel)
Molho de mostarda
-
50
g queijo cremoso (creamcheese)
of 50 g creme de leite fresco, mín. 30% de gordura - 1 c. sopa de mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- 3 - 4 ramos de salsa fresca, apenas as folhas
- 1 gema de ovo (optioneel)
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1973 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetes surpresa
40 min
Sopa creme de abóbora com curry
30 min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 min
Torta de manga com coco
30 min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Ragú de carne
45 min
Frango com quiabo
40 min
Coxas de frango com molho e purê de batata
1h 15min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Menu de Sopa de ervilha e gengibre, Salmão com limão siciliano, brócolis e batatas
45 min
Salada de quinoa com legumes
30 min
Arroz no vapor
25 min