Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g grãos de espelta
- 550 g água, morna
-
40
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 4 c. chá de fermento biológico seco (16 g) - 2 c. chá de açúcar
- 100 g sementes de girassol
- 1 pitada de pimenta da Jamaica em pó
- ¼ c. chá de sementes de coentro em pó
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão com sementes e aveia
5hod. 30min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de forma
1h 35min
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1h
Broa de milho
2h 20min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Massa de pão
1h
Pão de cinco sementes
1h 50min
Pão de forma
3h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Pão de leitelho
18h
Massa-mãe de centeio
120h 20min