Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schlagobers
- 120 g Rucola, gewaschen und getrocknet, etwas mehr zum Garnieren
- 50 g Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält und geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 750 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Pinienkerne
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 832 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gurkencremesuppe
25 Min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 Min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Petersilien-Rahm-Suppe
35 Min
Kohlrabisuppe
30 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Radieschensuppe
25 Min