Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kohl, äußere Blätter entfernt und in Stücken (3 cm)
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Rapsöl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- ½ TL Kümmel, ganz, etwas mehr für den Schinken
- 600 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL Butterschmalz
- 100 g Schinken, in Scheiben und dann in kleine Würfel geschnitten
- 30 - 40 g Sauerrahm
- 1 Msp. Muskat, gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 - 2 EL weißer Balsamico-Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Blumenkohlsuppe
40 dk
Zwiebelsuppe
40 dk
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 dk
Krautsuppe mit Speck
40 dk
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min
Erbsen-Fenchel-Suppe
45 Min
Kohlrabisuppe
30 Min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 dk
Rucola Suppe
25 Min
Rotes Zwiebelcremesüppchen
30 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min