Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g rote Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 100 g roter Traubensaft
- 200 g Rotwein
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 400 g Wasser
- 5 Gewürznelken
- 2 Zweige Thymian
- 5 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ⅛ TL Pfeffer
- 6 TL Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 876 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Zwiebelsuppe
1h
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Apfel-Sellerie-Suppe
40min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Senfsüppchen
30 Min
Radieschensuppe mit Kressenockerl
35 min.
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1h
Kohlrabisuppe
30 Min
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 Min