Apparaten en Accessoires
Helado de sabayón
Voorbereiding 15min
Totaal 8u. 15min
6 raciones
Ingrediënten
-
250 g de leche entera
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
70 g de Marsala seco
-
140 g de azúcar
-
5 yemas de huevo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
52.8 mg
Eiwitten
4.8 g
Calorieën
1233 kJ /
295 kcal
Vetten
18.1 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
8.6 g
Koolhydraten
28.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina italiana
80 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Helado de dulce de leche
12u. 20min
Pastafrola de membrillo
2u.
Granizado de pomelo con Campari
5min
Sabayón
15min
Sabayón
15min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12u. 40min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Islas flotantes
1u. 45min
Crema de limón (Lemon curd)
25min
Helado de pistacho
8u. 15min
Pastafrola de membrillo
2u.
Dulce de batata
45min